CNC Plazma Kesim Operatörü

      CNC plazma kesim makinesi, plazma teknolojisini kullanarak metal gibi iletken malzemelerin kesilmesini sağlar. CNC plazma kesim operatörü ise CNC plazma kesim makinesini çalıştırmak ve kendisine tayin edilen görev doğrultusunda metal malzemelerin kesimini gerçekleştirmekle sorumlu kişiye verilen mesleki unvandır.

      CNC plazma kesim operatörü, madencilik, ağır sanayi gibi farklı sektörlerde istihdam edilebilmektedir. Görev aldığı iş sahasına göre sorumlulukları farklılıklar gösteren meslek profesyonellerinin genel görev tanımı şu başlıklar altında toplanabilir;

      CNC plazma kesme masasını kurmak ve çalıştırmak, Ozalitleri okumak ve kesim ölçülerini belirlemek, Makine programlama ayarlarını yapmak, Metal malzemeleri kesmek ve sevk edilmek üzere hazırlamak, Hazırlanan ürünler hakkında rapor oluşturmak ve ilgili birime sunmak, Malzeme ve makine parçalarını gerektiği gibi taşıyabilmek için asma vinç kullanmak, İmalat işlemlerini desteklemek üzere kendisine atanan diğer görevleri gerçekleştirmek, Üretim sırasında gerekli olan tüm kalite kontrollerini yapmak ve arızalı parça tespit edildiği takdirde ilgili birimlere raporlama yapmak, Firma güvenlik ve sağlık politikalarına uygun çalışmak.

      CNC plazma kesim operatörü olmak için en az ilköğretim mezunu olma şartı bulunmaktadır. Ancak bazı firmalar faaliyet gösterdikleri iş sahasına göre adaylar için lise ya da üniversite mezuniyeti kriterini belirtmektedir.

      CNC Plazma Kesim Operatöründe Olması Gereken Özellikler; Üretim ve verimliliğe odaklanarak öz motivasyonla çalışabilmek, Kalite bilincine sahip olmak, Vinç vb. malzeme taşıma ekipmanını kullanabilmek, Bükme, kaldırma ve merdiven tırmanma dahil olmak üzere vücudun sürekli hareket halinde olmasını sağlayacak fiziki yeterliliğe sahip olmak, Problem çözme becerisi sergilemek, Temel bilgisayar kullanım ve matematik bilgisine hâkim olmak, Düzensiz mesai dilimleri dahilinde çalışabilmek.

      Nev Teknoloji olarak istediğiniz boyutlarda ve kesim kabiliyetinde CNC Plazma Kesim Tezgahları üretmekteyiz. Sağlam, estetik ve amacına uygun tasarımlarla; yüksek hassasiyetli kesimler yapabileceğiniz CNC Plazma tezgahlar iki yıllık garantisiyle vazgeçilmez yardımcınız olacaktır. HVAC CNC Plazmalar haricinde Pro serisi CNC Plazma Makinalarımız ile her sektöre uygun tezgahlar üretiyoruz. Özel tasarım CNC plazma tezgahlar ile özelleşmiş işleriniz için kusursuz makinalar üretiyoruz. Nev Teknoloji olarak her zaman daha iyisi için çalışıyoruz. CNC Plazma Kesim Tezgâh Fiyatı için bizimle irtibata geçin. Sizin için her zaman daha iyisi: NEV TEKNOLOJİ

      

 
CNC Plazma nev teknoloji

HVAC CNC Plazma

Havalandırma firmaları için tasarlanan plazma makinaları rulo şeklinde sacları kesim için özelleşmiştir. Rulo şeklindeki sac uygun boyutta kesildikten sonra tezgah üzerine konulduğunda bombe şeklinde bulunur ve tam olarak düz olarak bulunmamaktadır.

Detaylı Bilgi
CNC Plazma nev teknoloji

Pro CNC Plazma

Nev Teknoloji olarak ürettiğimiz özel tasarım CNC plazma makinaları ile işletmenize yönelik özelleşmiş makinalar ile işletmenize yönelik çözümler sunuyoruz. Gerek farklı boyutlarda, gerekse özelleşmiş eksen tasarımları ile hayallerinizi gerçekleştiriyoruz.

Detaylı Bilgi
CNC Plazma nev teknoloji

Özel Tasarım CNC Plazma

Nev Teknoloji olarak ürettiğimiz endüstriyel döner robotları, konveyör sistemler, döner taşıma sistemleri ve diğer yardımcı ekipmanlar ile en iyiye birlikte ulaşıyoruz. Endüstriyel döner üretim hatlarının olmazsa olmazı endüstriyel döner robotlarıdır.

Detaylı Bilgi